1. Home
  2.  → 
  3. Homepage
  4.  → Update programma Themamiddag 26 november

Update programma Themamiddag 26 november

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat we twee sprekers hebben toegevoegd aan het programma van de Themabijeenkomst Bodemenergie en Warmtepompen – onmisbaar voor de energietransitie!

Dyon Noy van Atriensis projecten begeleidt de zoektocht van de Noord-Hollandse Duurzaamheids Coalitie (NHDC) naar proposities voor verduurzaming van hun 100.000 woningen die passen binnen hun financiële mogelijkheden. Het renovatiebudget van ketelhuizen is in de regel geënt op één-op-één vervanging van bestaande componenten. “Wij zoeken een oplossing om wel actief aan de slag te gaan met verduurzaming met bijvoorbeeld lucht-water of water-water warmtepompen en PVT. En dat zonder uitbreiding van een beroep te doen op investeringscapaciteit van de corporaties.”

Jan-Maarten Elias is mede oprichter van Energy Bridge en al jaren actief in het verduurzamen van bestaande gebouwen. Energy Bridge richt zich op CO2-reductie via het aardgasvrij maken tijdens de natuurlijke momenten van een gebouw. Met de focus op gebouwen met een collectieve installatie. Via een warmte-as-a-service-contract neem Energy Bridge de aardgasrekening over en levert langjarig duurzame warmte aan de gebruikers of bewoners. Jan-Maarten is tevens directeur van Corporatiewarmte, een joint venture van Energy Bridge met duurzaam warmtebedrijf Eteck dat is gestart om woningcorporaties te helpen met het verduurzamen van hun woningvoorraad. Jan-Maarten vertelt meer over deze unieke samenwerking

Daarmee is ons programma voor 26 november compleet. U komt toch ook?

Bekijk hier het volledige programma.

 

Aanmelden:  meld u hier aan.  Aan uw deelname zijn géén kosten verbonden.

Na uw aanmelding ontvangt u automatisch een bericht met een unieke code, waarmee u het online programma kunt volgen.

‹‹ TERUG NAAR OVERZICHT

Geschreven op:

Datum vrijdag, nov 13

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief