Bouwbeurs 2023: gratis Warmtepompen Innovatieroute

 

Van 6 tot en met 10 februari vindt in Jaarbeurs Utrecht de Bouwbeurs plaats. Tijdens de beurs organiseert Vakblad Warmtepompen dagelijks de WP Innovatieroute. Deze route loopt langs diverse standhouders die elk in ongeveer 20 minuten uitleg geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechnologie.

De ontwikkelingen met betrekking tot warmtepomptechnologie en de toepassing ervan gaan snel. Wie deelneemt aan een van de vijf Innovatieroutes wordt langs vijf presentaties geleid waarin praktijkexperts uitleg geven over actuele ontwikkelingen op dit gebied. Hiermee bieden de routes interessante en bruikbare informatie voor technisch professionals die actief zijn voor een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf.

Praktische informatie

Elke route kan door maximaal 30 deelnemers worden gevolgd. Om de presentaties op de beursvloer goed te kunnen volgen, worden draadloze hoofdtelefoons in bruikleen gegeven. Voor gratis deelname aan een van de vijf routes kan worden ingeschreven via deze link. De inschrijving is definitief nadat hij is bevestigd door de organisatie.

Net als deelname aan een Innovatieroute is ook het bezoek aan de Bouwbeurs gratis. Hier kunt zich via deze link voor inschrijven.

 

Geschreven op:

Datum maandag, jan 30

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief