Voor consumenten

Als Vereniging Warmtepompen zijn we blij dat steeds meer mensen de mogelijkheden van warmtepompen onderzoeken en steeds vaker overgaan tot aanschaf van energiebesparende apparaten om hun woningen comfortabel en duurzaam mee te verwarmen.

Wij zijn echter een vereniging van leveranciers van warmtepompen en niet ingericht om vragen van eindklanten in behandeling te nemen. Wanneer u op zoek bent naar algemene informatie en inspiratie over warmtepompen, kunt u onze digitale uitgave Alles over warmtepompen gratis downloaden.

Voor inhoudelijke vragen of informatie over specifieke typen of merken warmtepompen kunt u te allen tijde rechtstreeks contact opnemen met een van onze leden. De contactgegevens van onze leden vindt u op onze ledenlijst.

Ook zijn er diverse platforms speciaal ingericht om consumenten van de juiste informatie te voorzien over duurzaam verwarmen en koelen, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Daarbij is het van belang dat u zich richt tot partijen die eerlijke informatie verschaffen. Voor meer informatie over warmtepompen in relatie tot uw specifieke situatie willen wij u daarom graag doorverwijzen naar:

Onderwerp Waar kunt u terecht?
Mogelijkheden om uw woning te verduurzamen: Verbeter je huis
Duurzaam verwarmen en koelen: Milieu Centraal
De werking van warmtepompen: Wat is een warmtepomp?
Is mijn huis geschikt? Milieu Centraal
Subsidie- en financieringswijzer: RVO
Vind een installateur: Techniek Nederland

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief