Gratis toegang voor leden: vakbeurs Duurzaam Verwarmd

 

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 kunt u Vereniging Warmtepompen vinden op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd in Expo Greater Amsterdam. Bezoek ons op stand H6. Gedurende de vakbeurs zijn er iedere dag congressen. Zo is er op 15 maart een interessante Masterclass duurzame warmtetechnieken, waar Vereniging Warmtepompen twee kennissessies verzorgt. Marijn Beekman gaat het hebben over ‘Warmtepompen: nu ook de oplossing voor bestaande bouw’ en Frank Agterberg gaat  dieper in op het onderwerp ‘Energie uit de bodem: een duurzame oplossing voor grote en kleine projecten’. Toegang tot de vakbeurs én de congressen is gratis voor leden van Vereniging Warmtepompen.

U kunt zich hier registreren voor uw bezoek aan het congres. Met de invitatiecode WARMTEPOMP kunt u gratis tickets bestellen. Zonder de invitatiecode kost een ticket € 159,– excl. btw. Na het congres kunt u met dit ticket tevens een bezoek brengen aan de beurs.

De grootste vakbeurs voor duurzame HVAC-technologie in de Benelux

Duurzaam Verwarmd is de grootste gespecialiseerde vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. De energietransitie is in volle gang en Duurzaam Verwarmd is dé plek om vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen. Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt Solar Solutions International plaats, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Met één beursbezoek laat u zich informeren over zowel duurzame klimaattechnieken als hernieuwbare energieopwekking.

Hoe krijgt u uw gratis ticket?

Komt u bij ons langs op stand H6? Graag bieden wij u een gratis ticket aan via onze eigen Duurzaam Verwarmd-pagina: https://www.duurzaamverwarmd.nl/partner/warmtepomp. Vul bij uw registratie a.u.b. de invitatiecode WARMTEPOMP in.

Openingstijden:

Dinsdag 14 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 15 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 16 maart: 10:00 – 17:00

Locatie:

Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:

www.duurzaamverwarmd.nl

Geschreven op:

Datum maandag, jan 23

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief