Kom naar de Warmtepomp Business Day op 8 september!

 

Op de Warmtepomp Business Day wordt u in één dag geïnformeerd over de belangrijkste trends die de warmtepompensector de komende jaren zullen veranderen. Dit jaar vindt het evenement plaats op 8 september in het Bimhuis te Amsterdam.

Na de inloop met lunch wordt het Warmtepomp Trendrapport 2021 gepresenteerd door Rolf Heynen van DNE Research en gaat Frank Agterberg, voorzitter van Vereniging Warmtepompen, dieper in op warmtepompen in de politieke context. Esther Pijs van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat vertelt over warmtepompen in de Transitievisies Warmte en Frits Verhoef van Econic neemt u mee in het bredere kader van de energietransitie en de rol van warmtepompen daarin. Tijdens het event is er uiteraard ruimte om te netwerken en nieuwe contacten te maken.

Kortom: dit belooft een interessant kennis- en netwerkevent te worden die u, als warmtepompen professional, niet mag missen. Kijk hier voor het volledige programma. Meer informatie over de Warmtepomp Business Day en het aanmeldformulier vindt u hier.

Wij hopen u te ontmoeten op de Warmtepomp Business Day!

Geschreven op:

Datum woensdag, jul 21

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief