1. Home
  2.  → 
  3. Homepage
  4.  → Nieuwe aanbieder van opleidingen voor de warmtetransitie

Nieuwe aanbieder van opleidingen voor de warmtetransitie

 

Nederland heeft er sinds mei dit jaar een landelijke opleider voor professionals in de warmtetransitie bij: het Nederlandse Instituut voor de WarmteTransitie (NIWT).

Het NIWT, een initiatief van De WarmteTransitieMakers en Greenvis, richt zich volledig op professionals in de warmtetransitie. Volgens algemeen directeur Rik Koppelaar is er een grote behoefte aan specifieke opleidingen: “Meer dan drieduizend professionals zijn dagelijks actief in de warmtetransitie. Zij werken o.a. voor gemeenten, netbeheerders, warmtebedrijven en woningcorporaties. We willen hen essentiële kennis en vaardigheden bijbrengen. Dit doen we met kennisoverdracht, kennisuitwisseling en het aanleren van vaardigheden.”

Opleidingen voor warmteprofessionals

Het NIWT biedt meerdaagse opleidingen en specialistische cursussen waarin de theorie wordt gekoppeld aan praktijkgerichte werkvormen. Deze trainingen worden ontwikkeld in het eigen kenniscentrum. Cursisten kunnen instappen op verschillende niveaus. Op de website www.niwt.nl staat het volledige programma.

Voor meer informatie of contact over een maatwerk opleiding, neem contact op met het NIWT via [email protected]

Geschreven op:

Datum woensdag, okt 20

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief