Protocol ‘Samen veilig doorwerken’ in bouw en installatie van kracht

De impact van Corona en de overheidsmaatregelen zijn concreet en voelbaar. Branches waaronder de onze houden een vinger aan de pols en werken aan beperking van de schade op korte en langere termijn o.a. door een protocol ‘veilig samen doorwerken.

Om intussen door te kunnen werken op een veilige manier voor bouwers, installateurs én opdrachtgevers hebben werkgeversorganisaties en vakbonden samen met de ministers van Binnenlandse Zaken en Infrastructuur een akkoord bereikt over het protocol veilig doorwerken op de bouwplaats. Gisteravond werd deze belangrijke leidraad gepresenteerd.

Het protocol biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten, en alle werkenden over veilig werken tijdens de coronacrisis. Aan bod komt ook de manier waarop werkzaamheden bij mensen thuis veilig doorgang kunnen vinden. Het protocol is door Bouwend Nederland en Techniek Nederland aan het ministerie van BZK aangeboden en in het overleg met de Ministers van BZK en I&W met diverse andere bouwbranches en vakbonden aangevuld en vastgesteld.

Download het protocol

Geschreven op:

Datum zaterdag, mrt 28

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief