Twee nieuwe bestuursleden Vereniging Warmtepompen

 

Vereniging Warmtepompen is erg blij dat twee nieuwe bestuursleden enthousiast van start kunnen. Beide leden stellen zich graag even voor.

Peter van Gameren
Directeur Itho Daalderop Nederland

Peter is per direct toegetreden tot het bestuur van Vereniging Warmtepompen. Zowel vanuit de bijna 20 jaar expertise van Itho Daalderop met warmtepompen voor de woningbouw als die van Peter zelf (voorheen directeur bij gebouw verduurzamer INNAX en ingenieursbureau EANTE) is het toetreden van Peter van Gameren een welkome versterking van het bestuur.

“Onze warmtepompen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent dat we onze producten specifiek afstemmen op de wensen van de Nederlandse woningbouwmarkt. Bewust kiezen we ervoor om de warmtepompen in Nederland te fabriceren. Met onze toetreding tot het bestuur van de Vereniging Warmtepompen kunnen we een nóg actievere rol vervullen en een positieve bijdrage leveren aan de standpunten van de vereniging.”

Arthur van Schayk
Algemeen Directeur Remeha

“Haalbaar & betaalbaar CO2 reduceren? Dat kan ook voor jou! Er zijn meerdere wegen naar duurzaamheid.”

Alles wat je om je heen ziet is bedacht door mensen zoals jij en ik. De bedrijven, de economie, het systeem. Het is iets wat altijd in beweging wordt gezet door mensen. Mensen die nieuwe manieren vinden, nieuwe kansen zien. Omdat het nou eenmaal beter kan, duurzamer, gezonder, eerlijker, winstgevender. Al deze toekomstmakers, zoals Remeha, die niet wachten op de toekomst maar ’m zelf willen vormgeven, vinden elkaar op een platform. Het platform voor toekomstmakers van vandaag én morgen.

Voor mij is verandering niet een agendapunt, maar een businessmodel. Lees mijn hele verhaal op change-inc.com.
Sluit je aan en verander mee. Want morgen wordt vandaag bedacht.

 

Geschreven op:

Datum maandag, jun 29

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief