Uitnodiging borrel Vereniging Warmtepompen op Vakbeurs Duurzaam Verwarmd

Op 13 april vindt op de Vakbeurs Duurzaam Verwarmd het Congres Transitievisie Warmte in de Praktijk plaats. Frank Agterberg zal dit congres als dagvoorzitter namens Vereniging Warmtepompen begeleiden én een inhoudelijke bedrage leveren over de belangrijke rol van warmtepompen in de transitievisies van gemeenten, en waar zij dan aan moeten denken. Toegang voor leden van Vereniging Warmtepompen is gratis met code WARMTEPOMP. Hier kunt u uw ticket bestellen.

Met een kaartje voor het congres kunt u ook de vakbeurzen bezoeken. Daar kunt u in de middag op het seminarplein de sessie van Jurgen Oosterling bijwonen over geluidsnormen van buitenunits.  Lees verder voor meer informatie en het volledige programma > 

Netwerkborrel op de beurs

Graag nodigen wij u uit voor de informele Vereniging Warmtepompen netwerkborrel op woensdag 13 april. De borrel wordt aansluitend aan de presentatie van Jurgen Oosterling gehouden van 15.30 tot 16.30 op de Vakbeurs Duurzaam Verwarmd, voor leden en relaties van Vereniging Warmtepompen. Laat u ons even weten of u komt? Graag een r.s.v.p. sturen aan Sandy Hoogendijk: [email protected].

Datum netwerkborrel: 13 april 2022
Tijd: van 15.30 tot 16.30
Locatie: Vakbeurs Duurzaam Verwarmd, Vijfhuizen

Geschreven op:

Datum vrijdag, mrt 04

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief