Webinar over warmtepompen: CO₂-reductie en lagere energiekosten

 

In het webinar ‘Warmtepompen in de bestaande bouw’ wordt uitgelegd hoe warmtepompen voor zowel CO2-reductie als lagere energiekosten kunnen zorgen. DWA en het Belgische Hysopt gaan hier dieper op in en gemeente Eindhoven presenteert een mooi praktijkvoorbeeld.

Een veelvoorkomende mythe, aldus de organisatoren van het gratis webinar, is: “Door hoge werkingstemperaturen in bestaande gebouwen, is het onmogelijk om zowel een lage CO2-uitstoot als lage energiekosten te realiseren.” Hysopt en DWA gaan in het webinar het tegendeel bewijzen.

De sprekers zullen toelichten hoe duurzaamheidsdoelstellingen kunnen worden behaald en tegelijkertijd flink kan worden bespaard op de energiekosten. Vanuit de gemeente Eindhoven laat Jan Gommers aan de hand van een voorbeeld (zwembad Tongelreep) zien hoe dit in de praktijk werkt.

Wilt u, als professional in de branche óf als verantwoordelijke voor verduurzaming van gebouwen, hier meer over weten? Schrijf u dan hier in voor het gratis webinar op donderdag 29 april, 11.30 uur.

Geschreven op:

Datum donderdag, apr 15

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief