Wisseling in het bestuur van Vereniging Warmtepompen

 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 25 april 2024 heeft Dick van Giezen aangekondigd dat hij met pensioen gaat. Daarmee komt er ook een eind aan de jarenlange bijdrage die Dick aan onze vereniging geleverd heeft.

Dick was een uitgesproken bestuurder en gaf tijdens de diverse werkgroepbijeenkomsten blijk van veel inhoudelijke kennis. Bij lastige discussies kenden we Dick als iemand die knopen door kon hakken en altijd vanuit het branchebelang sprak. We gaan de aanpak en humor van Dick zeker missen en hebben hem tijdens de ALV uitvoerig kunnen bedanken. Alle collegiale reacties tijdens de ALV maken duidelijk dat we hem niet alleen als bestuurder gaan missen, maar vooral ook als mens.

Vanuit Carrier is Emil Root voorgedragen om de vrijkomende bestuurszetel in te vullen. Bestuursposities zijn op persoonlijke titel. De ALV is met uitsluitend stemmen ‘voor’ en één onthouding akkoord gegaan met de benoeming. We heten Emil van harte welkom als bestuurder en wensen hem veel plezier en succes als actief lid binnen de vereniging!

 

Geschreven op:

Datum dinsdag, apr 30

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief