Open Energie Dag en campagne draagvlak voor energietransitie

 

De campagne ‘Daar krijg je energie van’ is van start! Het doel van de campagne is het versterken van kennis en (lokaal) enthousiasme voor de energietransitie en duurzame systemen. Met onderbouwde informatie en goede voorbeelden, laten we zien waar de duurzame energiesector aan werkt.

Het hoogtepunt in deze campagne is de Open Energie Dag op 11 september 2021. Tijdens de jaarlijkse Open Energie Dag openen duurzame energieprojecten de deuren om een breed publiek kennis te laten maken met hun project. De eerste locaties zijn hiervoor reeds aangemeld.

U vindt de campagnewebsite hier: www.daarkrijgjeenergievan.nl

Vereniging Warmtepompen is mede-initiatiefnemer van dit gezamenlijke initiatief van de NVDE en  (branche-)organisaties: NWEA, Holland Solar, EnergieSamen en Branchevereniging Bodemenergie. Leden van Vereniging Warmtepompen, die hun duurzame project aan een breed publiek willen laten zien, kunnen zich nog aanmelden door het Formulier Open Energie Dag te downloaden, in te vullen en te versturen naar Sandy Hoogendijk, via het e-mailadres [email protected]

Geschreven op:

Datum woensdag, jul 14

Onze leden

Dé brancheorganisatie voor warmtepompen in Nederland

Voorheen DHPA (Dutch Heat Pump Association)

Vereniging Warmtepompen

Postbus 5135
1410 AC Naarden

E-mailadres

Site informatie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief