Congres GO-e: flex in de gebouwde omgeving

Wanneer

30/11/2023    
12:00 - 17:00

Waar

ElaadNL
Westervoortsedijk 73, Arnhem, Gelderland, 6827 AV

TNO nodigt u graag uit voor het congres ‘GO-e: flex in de gebouwde omgeving op donderdag 30 november in Arnhem.

Inzichten in flexibilisering

Tijdens deze congresmiddag worden belangrijke resultaten uit het GO-e-project gepresenteerd. In dit uitgebreide onderzoeksproject naar flex in de energiemarkt zijn naast onderbouwde scenario’s ook pilotprojecten gerealiseerd, waarbij alle stakeholders (zoals consumenten en netbeheerders) zijn betrokken. U kunt inzichten en antwoorden verwachten op onder andere de volgende vragen:

-> In hoeverre kan flex een rol spelen om congestie te voorkomen in de gebouwde omgeving?

-> Wat kunnen warmtepompen, elektrische auto’s en andere apparatuur bijdragen voor het creëren van meer flexibiliteit in 2030 in de gebouwde omgeving?

-> In hoeverre is de eindgebruiker bereid om flexibiliteit ter beschikking te stellen? Vanuit welke drijfveren? En onder welke voorwaarden?

-> Welke uitdagingen liggen er voor de verschillende stakeholders? Hoe kunnen we kip-ei-problemen doorbreken?

Lees hier meer over het GO-e-project

Save the date!

De flexibilisering van het energiesysteem vraagt samenwerking van alle stakeholders: we nodigen energieleveranciers, netbeheerders, beleidsmakers, vertegenwoordigers van consumenten en apparaat-leveranciers van harte uit deel te nemen en mee te denken.

Door de verschillende stakeholders bij elkaar te brengen, met elkaar in gesprek te gaan en elkaars kansen en uitdagingen te begrijpen, kunnen we samen tot oplossingen komen. Zo brengen we de flexibilisering van de gebouwde omgeving een stap dichterbij.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor het voorlopige programma en om u aan te melden.