VSK 2024: kom óók naar het nieuwscafé op 7 februari

Wanneer

06/02/2024 - 09/02/2024    
Hele dag

 

VSK is dé vakbeurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche! Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

Tijdens VSK 2024 is er ook een breed programma met interessante sessies en ook het bekende Nieuwscafé is er weer. Dit Nieuwscafé is tijdens de VSK dagelijks het toneel van gesprekken over installatietechniek. Presentator Frans Reichardt ontvangt vele gasten uit de branche. Beursbezoekers kunnen in het Nieuwscafé als publiek plaatsnemen.

Vereniging Warmtepompen: trends en marktuitdagingen

Op woensdag 7 februari om 14.30 uur gaat Frans in gesprek met Frank Agterberg, voorzitter van Vereniging Warmtepompen over de warmtepomptrends voor 2024. Technische trends en marktuitdagingen worden in dit gesprek uitgelegd. Het Nieuwscafé bevindt zich in Hall 11 op stand F100.

Data en locatie

De VSK vindt van 6 februari tot en met 9 februari plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

Ga voor meer informatie naar de website van de VSK. Een compleet overzicht van alle activiteiten vind je in de VSK Pocketguide