Bezoek Vereniging Warmtepompen op Green Heating Solutions

Wanneer

19/03/2024 - 21/03/2024    
10:00 - 17:00

Green Heating Solutions is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Green Heating Solutions draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Vereniging Warmtepompen neemt deel aan vakbeurs Green Heating Solutions in Expo Greater Amsterdam. Bezoek ons hier op stand K8. De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 19 t/m donderdag 21 maart 2024.

Over Vereniging Warmtepompen

Vereniging Warmtepompen is sinds 2016 dé brancheorganisatie voor leveranciers van warmtepompen in de woningbouw en utiliteit. Ze is ontstaan door samenvoeging van de voormalige Dutch Heat Pump Association (DHPA) en de VERAC (Vereniging van leveranciers van airconditioningapparatuur). Onze voornaamste doelstelling is bijdragen aan de energietransitie door middel van verduurzaming van de gebouwde omgeving: woningen, bedrijfsgebouwen en instellingen. Energiebesparing, CO2-emissiereductie en het gebruik van hernieuwbare energie staan daarbij centraal.

De grootste vakbeurs voor duurzame HVAC-technologie in de Benelux

Green Heating Solutions is de grootste gespecialiseerde vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied!

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Green Heating Solutions vindt Solar Solutions Amsterdam plaats, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Met één beursbezoek laat u zich informeren over zowel duurzame klimaattechnieken als hernieuwbare energieopwekking.

Komt u bij ons langs op stand K8? Graag bieden wij u een gratis ticket aan via via onze eigen Green Heating Solutions-pagina: https://www.greenheatingsolutions.nl/partner/warmtepomp/. Vul de invitatiecode WARMTEPOMP in bij uw inschrijving, dan krijgt u uw ticket via de mail toegezonden.

Openingstijden:
Dinsdag 19 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 20 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 21 maart: 10:00 – 17:00

Locatie:
Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:
www.greenheatingsolutions.nl

Wij hopen u te ontmoeten op de beurs!