Lancering Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2024

Wanneer

15/11/2023    
10:30 - 17:30

Op 15 november wordt het jaarlijkse Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2024 gelanceerd, op het Congres Doorbraak van de Warmtepomp. Het rapport wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Dutch New Energy Research. Vereniging Warmtepompen is strategisch partner van het onderzoeksbureau en mede-afzender van het rapport. 

De energiecrisis en het naderende einde van de traditionele CV-ketel hebben de warmtepomp een enorme boost gegeven. Deze duurzame en besparende manier van verwarmen en verkoeling is inmiddels bekend bij jong en oud. Wat is de volgende stap? In hoeveel wijken kan Nederland warmtepompen aanleggen?

Ontdek het bij de presentatie van het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2024, met daarin de meest betrouwbare marktprognoses. Leer van experts uit binnen- en buitenland, die schetsen hoe de sector kan opschalen naar een miljoen en uiteindelijk nog veel meer geïnstalleerde warmtepompen. En deel vervolgens uw eigen inzichten met sectorgenoten op Congres Doorbraak van de Warmtepomp, hét kennis- en netwerkevenement voor de top van de duurzame HVAC-wereld.

Datum en locatie

De lancering van het Nationaal Warmtepomp Trendrapport vindt plaats op woensdag 15 november 2023 in het Louwman Museum in Den Haag. Tickets (à € 375,- excl. BTW) zijn vanaf nu te bestellen via de eventwebsite.

Kijk voor meer informatie over het volledige programma van het Congres Doorbraak van de Warmtepomp op de website van het congres.

Leestips

Lees ook deze artikelen, die wij n.a.v. het Trendrapport 2023 hebben gepubliceerd:
Warmtepomp breekt door in woningbouw, maar de grote groei in utiliteitsbouw moet nog komen | Vereniging Warmtepompen (warmte-pompen.nl)
110.000 warmtepompen erbij in 2022, maar vooral onder lage inkomens valt nog een wereld te winnen | Vereniging Warmtepompen (warmte-pompen.nl)

Het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2023 kunt u hier downloaden.